Zaterdagmiddag videomiddag

Zaterdagmiddag videomiddag

Deze zaterdagmiddag stond in het teken van het opnemen van video’s. Normaliter ga ik daarvoor op pad en schiet op locatie beelden. Dit keer kwam alles naar mij toe.

Stijn ( SPS Studio ) had een aantal video’s die opgenomen moesten worden. Om het allemaal meer “oemf” te geven, had hij gevraagd of ik hem daarbij kon helpen. Ik had die dag nog niet iets gepland staan, dus ik heb toegezegd mee te willen helpen.

Zoals gewoonlijk duurde het weer erg lang voordat wij daadwerkelijk gingen doen waarvoor we waren samengekomen (ik leg de schuld neer bij de koffie). Wij hebben het eerst vaak over heel veel andere dingen en dan komen we tot de kern. En wij bellen elkaar de rest van de week ook echt amper, sturen ook nooit berichtjes onderling…

Blame it on the coffee 😉

We waren beiden wel enorm in de Piet-Lut-mode; We hadden een idee in het hoofd en dat kwam er maar niet lekker uit. Dus na veel hoeken en verschillende lenzen te hebben geprobeerd, hadden we ons mooie plaatje te pakken!

De opnames voor de diverse video’s gingen enorm snel t.o.v. de voorbereiding. Scheelt dat we van te voren al telefonisch het nodige hadden doorgenomen. En wij werken inmiddels zo vaak samen dat we erg snel op elkaar kunnen inspelen.

Stijn heeft mij gevraagd niet te vertellen waar de video’s voor zijn. Ik weet het natuurlijk wel! Als jullie meer willen weten hierover, houd dan zijn socials en website in de gaten:

SPS Studio: websitefacebook linkedin