Vocal DJ iAne @ Bad Salzuflen

Vocal DJ iAne @ Bad Salzuflen

Vocal DJ iAne - Bad Salszuflen

Afgelopen weekend ben ik mee op pad geweest voor Vocal DJ iAne. Ik was mee in opdracht van Amrish die eigenaar is van DJ School Alphen en onderdeel van het DJ-duo Dutch Hustlaz.

Met dit opreden, waren wij met een groep van vijf personen aanwezig:

  • Vocal DJ iAne
  • Rody: Saxofonist & (tour)manager
  • Amrish: Marketing & PR
  • Barry: foto & video
  • Mark: Techniek

Doordat wij met een vrij grote groep waren, hebben wij het opbouwen voor de soundcheck enorm snel kunnen doen. Het uitladen van de auto’s ging als een speer! We hadden ook geluk dat wij de auto’s vlakbij de ingang konden parkeren. Dat heeft erg veel tijd gescheeld!

Oude Station Bad Salzuflen

Het oude treinstation van Bad Salzuflen. Dit gebouw is omgebouwd naar een evenementenlocatie.

De locatie vond ik zelf wel erg tof. Het was het oude treinstation waar ze een deel van hebben omgebouwd tot evenementenlocatie. Helaas had ik niet veel tijd om rond het gebouw te gaan, want ik heb wel wat met treinen.

De evenementenlocatie had voor ons de DJ-booth en de geluidsinstallatie klaargezet. Vond het fijn dat de DJ-booth aan de achterkant veel ruimte had. Hierdoor konden wij met z’n allen goed ons werk doen. Waar ik vooral versteld van stond, is dat iAne zelf de apparatuur aansluit. De situaties die ik vaak heb meegemaakt, is dat er een geluidstechnicus aanwezig is samen met een collega om de apparatuur klaar te zetten.

Wat mij vooral opviel, is dat de Duitse gasten anders zijn dan wat ik gewend ben in de Achterhoek. Deze mensen waren van een bepaald “groepje” qua likings en doen-en-laten. Dat zorgde er wel voor dat iedereen op de dansvloer plezier had. Vaak gingen er handjes omhoog als iAne begon te zingen/MC-en. Dus ik denk dat het optreden is geslaagd.

Al met al heb ik een leuk weekend gehad. Ik kwam er vrij spontaan bij, maar dat heeft eigenlijk amper tot geen invloed gehad op het draaien van deze productie. Ik ga al vaker met hen op pad naar andere optredens. Daarom ik was al bekend met hun wensen.

LINKS