Muziek livestream

De kennis die wij toepassen bij de zakelijke livestreams, nemen wij mee voor muziek livestreams. Deze livestreams kunnen wij realiseren voor DJ’s, bands en zelfs pianoconcerten.

Bands

Voor bands maken wij een programma zodat de kijker zoveel mogelijk het concertgevoel krijgt. Een mooi voorbeeld is de Top 2000 Band. Bij QC Event Group werd een podium opgebouwd met een LED-wall van Q-LED. Deze muziek livestream werd op meerdere platformen tegelijkertijd uitgezonden. Ons doel was om ook mensen te bereiken die nog niet bekend zijn met deze band.

DJ livestreams

Voor DJ-marathons hebben wij enkele grote en unieke projecten gedaan. Voor DJ Marthon Live hebben wij de techniek geleverd voor de volgende marathons:

  • Langste DJ Marathon (10 dagen – alle stijlen)
  • Harder Styles DJ Marathon (7 dagen – hardere stijlen)
  • Female DJ Marathon (7 dagen – alle stijlen, alleen Djanes)
  • Techno / Tech House DJ Marathon (7 dagen)

Daarnaast kunnen wij ook voor kortere DJ-streams de techniek verzorgen. Dat hebben wij ook gedaan voor LAVAL Invites.

Wij hebben custom visuals gemaakt voor de livestream van Saskia Laval. Dit visualpakket bestond uit een wachtscherm, introductiebumper per DJ en een ‘Now Playing’ per DJ. Hierdoor werd de branding van Saskia Laval doorgevoerd in haar livestreams.

Dit was een visuals-pakket die speciaal voor haar is gerealiseerd op basis van haar huisstijl. Per uitzending werden de visuals aangepast op het thema en de DJ’s die waren uitgenodigd. Dit soort pakketten zijn een extra upgrade van een uitzending.

Unieke locatie?

Wil je een unieke locatie gebruiken? Dat kan! Onze mobiele livestreamstudio kan bijna overal ingezet worden. Wij hebben twee minimale eisen voor opname op een (unieke) locatie: Stroom en internet.