Social Media Content Creatie

Social Media Content Creatie

De manier van mensen connecten met jouw bedrijf of merk is drastisch aan het veranderen. Tegenwoordig zijn er zoveel kanalen waarmee jouw doelgroep wordt benaderd, dat het belangrijk is om op zoveel mogelijk kanalen aanwezig te zijn.

Wij kunnen content realiseren die jullie zelf kunnen monteren tot de juiste vorm voor jullie socials. Wij creëren de basis voor jullie social media content. Hoe wij dat doen? Dat stemmen wij samen met jullie af op basis van doelgroep, het platform, budget en doorlooptijd.

Verticale Video's - Stories

Iets wat wij zelf leuk vinden om te maken, zijn de korte video’s die een kijk achter de schermen geven. Dit is vooral een goede manier om de volgers mee te nemen in een proces. Zeker wanneer het gaat om een productlancering of een (online) event wat jullie organiseren. Wij kiezen vaak voor de combinatie tussen video’s die met een mobiele telefoon zijn gemaakt en beelden uit de professionele apparatuur. Hier kiezen wij er bewust voor om het ruwe materiaal te laten zien zodat het eindproduct een leuke verrassing blijft voor de kijker.

Om deze video’s zo toegankelijk mogelijk te maken en te houden, kunnen wij ook stories maken die alleen met een mobiele telefoon worden geschoten. Een voorbeeld hiervan is de product-demo van Nightwatch Energy Drink. Inclusief uitdenken, is deze video in ongeveer 3 uur tijd gerealiseerd (1 uur concepting, 1 uur filmen, 1 uur montage).

Natuurlijk passen wij de benodigde materialen aan op basis van jullie wensen en wat er mogelijk is. Dat is het mooie van stories, deze hoeven niet perfect te zijn en hebben daardoor in potentie een kortere doorlooptijd om te realiseren. Bij het realiseren van stories zijn wij voorstander van het maken van een hele serie. Hiermee hebben jullie gelijk een voorraad video’s om te plaatsen. Het is belangrijk om van te voren een strategie te hebben voor de serie. Hierin kunnen wij meedenken in jullie creatieproces of zelfs volledig uit handen nemen.

BTS-video
(Webinar)

Drone Video
(BTS)

Presentatie Support

Productdemo
(Reclame)