Audio Diensten

Audio diensten

Binnen de audiodiensten hebben wij ons op een paar takken gericht die het dichts bij ons hart liggen. Dat zijn podcast opnames en editing, geluidsman tijdens liveshows en presentatiesupport.

Bij een podcast opname faciliteren wij de opnametechniek en zorgen dat jullie een kant-en-klaar bestand krijgen die op jullie podcastkanaal geplaatst kan worden.

Geluidsman - Online-only & Hybride

Het werk als geluidssman tijdens een (live) webinar kan een paar invullingen hebben. De meest simpele invulling is dat wij puur het bedienen van de aanwezig geluidstechniek bedienen. Dat houd in dat wij de aanwezige techniek op een locatie gebruiken en verder niks meenemen aan apparatuur.

Het andere uiterste is dat wij alle geluidstechniek verzorgen. Dat houd in de (draadloze) microfoons, mengtafel, audio-infrastructuur en de luidsprekers op het podium en in de zaal.

Presentatiesupport

Bij presentatie support is het vaak zo dat wij een complete set meenemen zodat jullie op technisch vlak worden ontzorgd. Wat houd zo’n set in veel gevallen in? Wij zorgen dat er (draadloze) microfoons aanwezig zijn, een mengtafel (al dan niet met geluidstechnicus), laptops waarop een presentatie kan draaien, bekabeling om het op de aanwezige beamer/LED-wall te projecteren en in sommige gevallen ook luidsprekers zodat de sprekers op het podium verstaanbaar zijn in de zaal

ZOOM/Teams producer

Een specifieke dienst waar wij ook voor worden ingezet is wanneer er sprekers op afstand worden ingevlogen. Gemakshalve noemen wij dat een ZOOM-producer. Wij hebben de voorkeur voor de video-conferentiesoftware van het bedrijf ZOOM omdat dit pakket de beste videopresentatiemogelijkheden geeft t.o.v. Microsoft Teams en WebEx.
Desondanks kunnen wij met nagenoeg ieder videoconferencingpakket de externe gast met beeld en geluid invliegen.

Podcasts

Iets wat eigenlijk ook onder audio diensten valt is het opnemen en monteren van podcastafleveringen. Wij kunnen op locatie komen met onze mobiele podcastset. Een unieke eigenschap van onze mobiele podcastset is dat deze volledig op accu kan werken. Hierdoor kunnen wij ook op uniekere locaties opnames maken. Denk bijvoorbeeld aan een opname midden in een voedselbos.

Als jullie zelf graag de podcasts opnemen en de montage liever uit handen geven, dan kan dat ook. Voor diverse klanten hebben wij een mobiele podcastset samengesteld en uitgeleg hoe de opgenomen bestanden verzonden moeten worden.

podcaststudio-utrecht-mobiele-podcastset-podcast-opnemen

Klik hiernaast op de afbeelding voor meer informatie over onze audio-diensten.