Digittale informatieschermen (ook wel narrowcasting genoemd) komt op veel plekken tot zijn recht. Bijvoorbeeld op een treinstation voor de treintijden of op Schiphol Airport waar de tijden van de vliegtuigen te zien zijn. Deze techniek wordt ook toegepast op andere plekken. Denk hierbij aan een kiosk waar je een kopje koffie kan halen. Misschien ben je wel eens binnen geweest bij een AH To Go waar een leuke lunchaanbieding staat bij de bakkerij. Of als je bij de kassa staat van een Shell benzinestation waar je net jouw broodje hebt bestelt. Dit zijn allemaal voorbeelden van permanente oplossingen.
Hetzelfde kan je doen tijdens een evenement. Kan dat dezelfde voordelen bieden als op het station of het vliegveld? Ja dat kan zeker!
Wij viden digitale informatieschermen nuttig op bijna ieder evenement. Hoe het wordt toegepast verschilt natuurlijk per situatie. Ieder evenement heeft zijn unieke punten en daarom is er in onze beleving altijd een stukje maatwerk nodig. Als wij weten wat jullie nodig hebben, kijken wij ook of er een verdienmodel aan de narrowcasting gekoppeld kan worden.

Tijdens een conferentie rondom eLearning was er een podcaststudio door ons opgebouwd.
Aanvullend werden er video-slides getoond over de podcasthost, het onderwerp van de podcasts en enkele quotes rondom eLearning.
Wij hebben geen wetenschappelijke test gedaan om te zien hoe effectief het scherm was. Het viel ons wel op dat meer dan de helft van de bezoekers naar de studio en het beeldscherm heeft gekeken.
Los van jullie event; Hoe zijn de digitale informatieschermen in te zetten? Hierna een kleine greep uit de mogelijkheden:
- Bewegwijzering
- Menukaarten / Prijslijst
- Standhouderlijst
- Reclameuitingen van externe partijen (extra inkomsten)
- Infotainment bij de barren/horeca (extra inkomsten)
- Decoratie van beursstands/mobiele podcaststudio