10-daagse DJ-marathon – DJ School Alphen

10-daagse DJ-marathon – DJ School Alphen

Van 9 t/m 19 april 2020 wordt bij DJ School Alphen een recordpoging gedaan. Het gaat om de langste DJ-marathon van Nederland en zelfs ter wereld.

In 2014 draaide DJ Obi een set van 229 uur. Hierbij had hij tussendoor 2 uur rust per dag. Bij DJ-school Alphen gaat het er anders aan toe. De DJ-set gaat continu door. Deze prestatie wordt gedaan door een groot aantal DJ’s die nu vanwege Corona niet hun werk kunnen doen. Met deze recordpoging komt er een klein stukje licht in de donkere tijden van de muziekindustrie.

Door deze recordpoging wordt Nederland weer op de kaart gezet. Ons land wordt gezien als een bron van succesvolle DJ’s. Nu laten we zien dat de Nederlandse DJ’s ook samen een prestatie van wereldniveau kunnen neerzetten.

Amrish Raghosing, de eigenaar van DJ School Alphen, heeft een andere grote naam uit de DJ-industrie gevraagd of hij ook bij dit project betrokken wilde zijn. Het gaat om Anthony Donner. Voormalig eindredacteur van DJ Mag en Pleasure Magazine. Wellicht kennen de meeste DJ’s hem van zijn boek “Dutch DJ’s”.

Nieuwsgierig hoe de locatie eruit ziet? Ik heb Amrish voor de camera gehad en hij geeft een kleine tour door zijn DJ School.

Amrish Raghosing van DJ School Alphen vertelt over de 10-daagse DJ-marathon

Wil jij ook een steentje bijdragen aan deze recordpoging? Stuur dan een e-mail naar Amrish of Anthony:

  • amrish@djschoolalphen.com
  • anthony@dutchdjs.nl

Ze staan ook samen al enkele keren in landelijke media: