Mijn eerste podcastopname

Mijn eerste podcastopname

Podcasts - Mijn eerste podcast

Na maanden voorbereiding van het concept en hoe ik het in de markt wilde zetten, kwam het punt aan de orde: “Ga ik zelf een podcast maken?”. Mijn eerste reactie was “Nee, ik ben van de techniek”. En daar heb ik vrij lang aan vast gehouden.

Alleen kwam ik gaandeweg erachter dat het promoten van een bedrijf wat podcastonzorger is, wellicht het beste gaat middels een podcast. Daarnaast word ik zelf ook een gebruiker van het platform en zal ik daardoor mijn klanten beter kunnen bedienen.

Dus het is inmiddels zover: Ik heb mijn eigen podcastshow. Een simpele insteek en ook nog eens interessant voor mijn klanten.

De show heet: An Toafel

In deze podcastshow interview ik ondernemers uit de Achterhoek. Door op pad te gaan door de regio, maak ik kennis met nieuwe ondernemers en maak ik hen bekender met deze relatief nieuwe vorm van social media.