Fotografie

Fotografie

Binnen de fotografie zijn er een aantal richtingen die ik leuk vind om te doen. Het mooie hiervan vind ik de afwisseling tussen deze diciplines. De ene keer loop ik buiten rond in een mooi aangelegde tuin. Dan ben ik bij een bedrijf die sfeerfoto’s nodig heeft voor hun website. Soms is het een combinatie van diciplines. Denk hierbij aan het maken van portretfoto’s van het team en actiefoto’s wanneer zij bezig zijn met hun specialisaties.

De foto hiernaast is een mooi voorbeeld van detailfoto’s van iemand zijn/haar specialsme. Het gaat nu om een kapsalon die foto’s nodig heeft om de sfeer van de salon over te brengen via de website. Bij een fotoreportage als deze komen meerdere diciplines samen. Sfeerfotografie om de salon op zijn best te laten zien aan de websitebezoekers. Portretfoto’s om het leuke team te laten zien. En deze twee diciplines worden afgewisseld met studioflitsers en alleen het aanwezige (dag)licht.

Dronefotografie

Dronefotografie bied mooie perspectieven van de onderwerpen die wij doorgaans alleen vanaf ooghoogte zien. Daarnaast kan met een drone ook een visuele inspectie gedaan worden van daken en zonnepanelen. Dat is een veiligere en goedkopere optie dan met een ladder of hoogwerker het dak op.

Dronefotografie - Hoogtefoto - Boerderij - Manege
Dronefotografie - Hoogtefotografie - Waterpoel

Livestream, Webinar, Talkshow, Presentatie support, Video-podcast

Podcast, Podcastserie, Beurs Podcast, Audio-book, Voice-Over

Presentatie support, draadloze microfoons, luidsprekers, Video-inbeller

Dronefotografie, Dronevideo, Luchtfoto’s, Visuele dakinspectie