Dronefotografie

Dronefotografie

Dronefoto’s geven een extra dimensie aan een fotosessie. Foto’s vanuit een vogelperspectief zijn uniek. Het geeft een goed beeld van de omgeving waarin een onderwerp zich bevind. Een blik van bovenaf geeft ook inzichten die vanaf de grond niet te zien zijn.

Het is alleen niet mogelijk om overal in Nederland te vliegen met een drone. Het Nederlandse luchtruim is één van de meest gecompliceerde van Europa. Vraag van te voren of het mogelijk is om op locatie te vliegen. Wij geven hier vrijblijvend informatie over. Bij een aanvraag, wees erg specifiek over het tijdstip en het adres.

Visuele Dakinspectie

Een lekkend dak is nooit prettig. Daarom is het nodig om periodiek een dakinspectie te doen. Bij een gebouw met een enkele verdieping valt het binnen de Arbo-regels van lager dan 7,5 meter stahoogte (gemeten vanaf de voeten) op een ladder. Wanneer een object twee of meer verdiepingen heeft, mag de inspectie niet meer op een ladder worden gedaan.

Om de inspectie toch te kunnen doen, moet een knikarmhoogwerker worden gehuurd. Als er snel gekeken moet worden, is dat een hevige investering in zowel geld als tijd.

Visuele dakinspectie met een drone is daarom dé oplossing voor snelle periodieke visuele dakinspectie.

De dakinspectie duurt doorgaans niet lang. Wij kunnen de meestvoorkomende visuele inspecties doen in een half uur tijd. Nadien krijgen jullie de foto’s en video’s die wij hebben gemaakt.

Visuele dakinspectie met de drone doen wij voornamelijk in het Oosten van Nederland. Rondom de Randstad geld er op veel plekken een vliegverbod. Een vliegverbod komt ook voor bij enkele natuurgebieden en vitale infrastructuur.

U hoeft niet aanwezig te zijn wanneer wij uw dak komen inspecteren. Wij hebben alleen toestemming nodig om uw terrein te mogen betreden. Ook vragen wij u om de directe buren op de hoogte te brengen dat wij uw dak gaan inspecteren met een drone.