Sfeerfotografie

Mensen zijn visueel ingesteld. Om het juist beeld van jullie bedrijf te geven, zijn sfeerfoto’s een waardevolle investering.

Krachtige foto’s geven de beste beleving!

Als een stuk tekst op de website meer leven moet krijgen, plaats je een foto erbij. Wanneer iemand op zijn tijdlijn van social media scrolled, valt een mooie foto namelijk gelijk op. Welke foto(‘s) nodig zijn verschilt per situatie. Daarom wordt bijvoorbeeld een bedrijfsproces volledig gefotografeerd. Het belangrijkste is dat de kijker ziet en voelt wat jullie willen uitstralen met de foto. Dat is de kracht van een goede sfeerfoto.

De vraag: ‘Kan je even snel wat foto’s schieten?’ wordt ons wel eens gesteld. Wij raden het niet aan om foto’s op deze manier te maken. Het idee ontstaat vaak vanuit een impuls zonder een goed plan. Daarom adviseren wij om van te voren een fotoplan te maken.

Wij maken een afvinklijst waar de must-haves, wanna-haves en nice-to-haves op staan. Hierdoor weet iedereen die bij de fotosessie betrokken is wat er gedaan moet worden. Wij nemen daarom ook mee welke foto’s eventueel kunnen afvallen. Wat soms laat de situatie het niet toe om alle foto’s te realiseren.

Fotomomenten benutten wij graag optimaal. Daarom kijken wij waar de foto’s nog meer voor kunnen worden ingezet. Een voorbeeld is om de foto’s in blogberichten op de website te gebruiken. Op social media doen foto’s het ook goed. Kijk maar naar InstaGram. Dat platform is bijvoorbeeld volledig op foto’s gebaseerd.

Wij maken voor jullie een mooie beeldbank waardoor jullie kwalitatiever te werk kunnen gaan op jullie website en social media.