DVR Livestream @ Radio Ideal – THROWBACK

DVR Livestream @ Radio Ideal – THROWBACK

Nu de events weer van start zijn gegaan na een jaar afwezigheid, kijk ik terug op een turbulent jaar voor mijn bedrijf. Events mochten niet meer door Corona, dus werd er gezocht naar een oplossing. Dat werden de livestreams. Vanwege de familieband tussen één van de DJ’s van DVR en SPS Studio, kwam het idee tot stand om een livestream te doen tijdens een live-uitzending bij Radio Ideaal. Ik ben toen gevraagd of ik in samenwerking met SPS Studio de livestream wilde faciliteren.

Als ik terug kijk op wat wij toen deden met livestreaming, zijn wij enorm gegroeid in een jaar tijd. De apparatuur om een livestream op te zetten is ook meegegroeid. Ik heb gezien dat er nog veel meer te leren valt en nog veel gavere dingen mogelijk zijn met livestreaming. Ondanks dat kijk ik wel met veel plezier terug naar dat moment in de radiostudio. Ik ben nog steeds trots op wat wij toen hebben neergezet.