De leukste agenda voor oma’s en opa’s

De leukste agenda voor oma’s en opa’s

De Leukste agenda voor oma's en opa's

De titel zegt eigenlijk al genoeg over het product. Alleen wat is mijn relatie tot het product? Nou, ik heb een radiospot van 12 seconden mogen omtoveren tot twee video’s die in te zetten zijn op social media.

Daarnaast worden de twee video’s als het goed is binnenkort ook vertoond via Regio8. Dus het zal lokaal in de Achterhoek ook de nodige bekijks trekken.

Het toffe aan dit project vond ik vooral de storytelling van de eerste video. Deze moest de agenda als een leuk cadeau presenteren om bijvoorbeeld als kleinkind aan jouw opa & oma te geven. De tweede video was meer gericht op het zakelijke gedeelte van hoe de agenda eruit zag.
Beide video’s zijn gebaseerd op de radio-spot. En de intro en outro animaties zijn met een bedoelde gelijkenis gemaakt om de video’s dezelfde tone-of-voice te geven. Alleen wel dermate verschillend dat je kan zien als kijker dat het om een andere video gaat.

De leukse agenda – Cadeautje

De leukse agenda – Voor ouders & grootouters

De agenda is een productie onder leiding van Caroline Sanders. Haar team uit haar bedrijf Medialijn (Wehl) heeft deze agenda gerealiseerd.

Meer info: