Muziek livestream

De kennis die wij toepassen bij de zakelijke livestreams, nemen wij mee voor muziek livestreams. Deze livestreams kunnen wij realiseren voor DJ’s, bands en zelfs pianoconcerten.

Bands

Voor bands maken wij een programma zodat de kijker zoveel mogelijk het concertgevoel krijgt. Een mooi voorbeeld is de Top 2000 Band. Bij QC Event Group werd een podium opgebouwd met een LED-wall van Q-LED. Deze muziek livestream werd op meerdere platformen tegelijkertijd uitgezonden. Ons doel was om ook mensen te bereiken die nog niet bekend zijn met deze band.

DJ livestreams

Voor DJ’s hebben wij meerdere mogelijkheden. Eén daarvan is bij DJ School Alphen (Alphen a/d Rijn) waar ook meerdere DJ-marathons zijn georganiseerd. Voor de volgende marathons hebben wij de livestreamtechniek en socialmedia content gedaan:

  • Langste DJ Marathon (10 dagen – alle stijlen)
  • Harder Styles DJ Marathon (7 dagen – hardere stijlen)
  • Female DJ Marathon (7 dagen – alle stijlen, alleen Djanes)
  • Techno / Tech House DJ Marathon (7 dagen)

Als je in het Zuiden van Nederland woont, hebben wij een locatie in Eindhoven.

Enkele sfeerbeelden van de locatie bij DJ School Alphen tijdens de livestream ‘LAVAL Invites’:

Wij hebben custom visuals gemaakt voor de livestream van Saskia Laval. Dit visualpakket bestond uit een wachtscherm, introductiebumper per DJ en een ‘Now Playing’ per DJ. Hierdoor werd de branding van Saskia Laval doorgevoerd in haar livestreams.

Eindhoven heeft een meer industrieel karakter:

Wil je een unieke locatie gebruiken? Dat kan! Want onze muziek livestream studio kan bijna overal ingezet worden vanwege het compacte formaat. Wij hebben twee minimale eisen voor opname op een (unieke) locatie: Stroom en goed mobiel bereik. Onze set heeft namelijk de mogelijkheid om een eigen internetverbinding op te zetten.