Muziek livestream

Livestream, Podcasts, Fotografie

Voor het vastleggen van toffe muziek livestream, bestaat het team uit mensen zelf volop actief zijn in de muziekindustrie. Het team bestaat uit o.a. een eventorganisator en enkele DJ’s/Producers. Deze ervaring combineren wij tot een optimale mix om het meeste uit jouw livestream te halen.

Een muzikale livestream (voor DJ’s) is al mogelijk met 1 crewmember op locatie. We raden dit niet aan, maar het kan. Het moment dat jouw stream live is, moeten er genoeg handen vrij zijn om in te grijpen wanneer dat nodig is. Stel dat jouw publiek via social media te woord moet wordt gestaan. Dit kan je natuurlijk niet zelf doen omdat je in de stream zelf zit, dus nemen wij jou dit graag uit handen.

Het omvangrijkste project waar dit team achter heeft gezeten: DJ Marathon Live.

Onder deze projectnaam zijn 4 recordpogingen gedaan om de langste DJ-marathon neer te zetten. Dat is gelukt! En we hadden de smaak te pakken. Daarna hebben de volgende records neer weten te zetten:

  • 10-daagse marathon (alle muziekale stijlen)
  • Harder Styles marathon
  • Female Marathon (alle muzikale stijlen)
  • Techno / Tech House marathon

Dit is een korte glimp van het team aan het werk tijdens een livestream van Saskia Laval:

Door deze recordpogingen, hebben wij enkele DJ’s die deel hebben genomen ook hun eigen livestream kunnen laten hosten/organiseren. Dit hebben wij gedaan voor o.a. Saskia Laval, Shannon Delani en Exultion.